Bİ' DAHA AL

18 Ağustos 2011 Perşembe

Merhaba

Blogları uzun zamandır takip eden biri olarak hobi ve dekorasyon bloglarının çokluğu dikkatimi çekti. Her yeni postlarında hevesle hemen bakarım. Çalıştığım iş sebebiyle, dekorasyon bloglarında gördüğüm birçok kumaş-tül-perde çeşidi ilgimi çeker ve temin etme imkanım olduğu için de her biriyle yapılan düzenlemeleri bir kenara kaydederim. Ev tekstil sektöründe çalışmaya başladığımdan beri de kumaş çeşitlerini az çok tanıyıp sağda solda gördüğümde değer biçmeye çalıştım. Gördüğüm kadarıyla da genelde bu tarz kumaşlar çok uçuk fiyatlarla müşteriye sunuluyor. Çalıştığım firma bu işin toptancılığını da yaptığı için fiyatlarının uygunluğu sebebiyle akrabalarıma ve arkadaşlarıma hep önerdiğim bir firma olmuştur. Yakın çevremde birçok kişinin evi bizim ürünlerimizle güzelleşti :) İşimi çok seviyor oluşumdan dolayı, hiçbir çıkarım olmamasına rağmen bu beni çok mutlu ediyor. Hele de bu kişiler memnuniyetlerini dile getiriyor ve her biri en az bir tanıdıgıyla tekrar geliyorsa değmeyin keyfime :)
Blog dünyasına iyice özenip kendim de bir blog açtığımdan beri bu dünyadan da kurduğum dostluklar oldu. kimini reele taşıdık kimisi sanalda ama muhabbetle devam eder oldu. Bu blog arkadaşlarımdan bazılarına da firmamızdan bahsedip alışveriş için yönlendirdim. Son zamanlarda ise kendi bloguma da birkaç kez kumaş öreneklerimizden ekleyip güzel geri dönüşler oldugunu görünce, daha fazla kişiye ulaşabilmek ve faydalı olmak adına bir kumaş-tül-perde bloğu açmaya karar verdim. Amacım, sık sık desen ve modeller yayınlamak. Ve daha fazla kişiye ulaşabilmek. Kendi yakınlarıma da söylediğim üzere "bizden alışveriş yapmadan önce kendi araştırmanızı da yapıp bize öyle gelin ve farkı görün" demek istiyorum :) Burada gösterilecek bütün çeşitler -genel bir zam gelmediği müddetçe- hep liste fiyatımız üzerinden olacak ve pazarlık payı olmayacaktır. Zira fiyatlar gayet uygun olup yapılabilecek son fiyat haline getirilmiştir. Tül-perdeleri ister dikilmemiş olarak alırsınız, isterseniz de sizi misafir ederiz ve istediğiniz modele de beraber karar verip dikilmiş olarak teslim ederiz size.
Fazla gevezelik etmeye gerek yok. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyerek bloğu düzenleyip beğeninize sunuyorum. İyi seyirler :) Ve tabi ki iyi alışverişler :)

15 yorum:

  1. Bayildim hepsine, desenlere.. Yurt disinda kumaslar cok cok pahali olunca aklim kaliyor hep.. Odemeyi nasil aliyorsunuz, kargo ucreti ne kadar ve en onemlisi yurt disina gonderir misiniz:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba :) yorumunuz için tesekkurler. yurtdışına kargoyla henüz satış yapmadık. şirket olarak ihracat yapıyoruz belli müşterilerimize fakat bireysel olarak hiç kargo yollamadık. hangi ülke ve hangi sehir olduğunu ve metre olarak hangi üründen kaç metre alacağınızı bildirirseniz kargo ücretini öğrenebilirim. 1dahaal@gmail.com adresinden de ulaşabilirsiniz bize.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba
    Mağazamı İstanbul'da fakat her şehre gönderim yapıyoruz.

    YanıtlaSil
  4. her zaman bekleriz :) Bunlar perakende fiyatlarımız, toptan alımlarda ufak bir indirimimiz daha oluyor.

    YanıtlaSil
  5. Aaaa bu kadar mıydı, perdelik kumaşlar, pazen, kapitone yok muuu :(
    Dağın başında oturunca böyle internetten hepsi birarada görüp alışveriş yapmak iyi oluyor, kumaşlara bayıldım aslında :) Lazım oldukça alabilirim inşallah...
    Ama gerçekten başka çeşitler de varsa görmek isterim, İzmitte güzel kumaş bulmak çok zor...
    Bu arada facebook profilimde paylaştım ...

    YanıtlaSil
  6. Banu hanım, sayın hemşerim :) Tabi ki bu kadar değil. Kapitone vs de var ama buraya sadece tül-döşemelik kumaş vs eklemeyi düşündük. Yavaş yavaş yeni ürünler de ekleyeceğiz elbette. Yoğunluktan uğraşamadım bu ara. İlginize teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. merhaba
    iletişim bilgilerinize nasıl ulaşabilirim ?

    YanıtlaSil
  8. Tesadüfen karşıma çıktınız, kumaşlarınıza bayıldım doğrusu.. Bundan sonra takipteyim Görüşmek üzere, sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. merhaba... öncelikle kumaşlarınız harika uzun zamandır arıyorum bunları nette. almaya karar verdiğim takdirde ödeme şeklini nasıl yapıyorsunuz öğrenebilir miyim lütfen.
    taşakkürler...

    YanıtlaSil
  10. merhaba istanbul içine gönderi nasıl gerçekleşir ve ödeme nasıl yapılıyor öğrenebilir miyim lütfen

    YanıtlaSil
  11. selmatozan, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. merveural, kargo ile gönderiyoruz. almak istediğiniz ürünü pasaj.com'da satışa açıyoruz. oraya ödeme yapıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  13. mrb. ürünlerinizin fiyatları neden yazmıyor?Güncelleyebilmeniz mümkün mü? saygılar..

    YanıtlaSil
  14. Merhaba
    Hangi ürünün fiyatını öğrenmek istiyorsanız, 1dahaal@gmail.com adresine mail atarak bilgi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil